Bilde av Sunsetoned fra Pexels

Har du håndlagde produkter du ønsker å selge?

Vi skal utvide utvide galleriet med flere produkter, og ønsker å komme i kontakt med deg som er kreativ og lager noe unikt. Kanskje du lager vaser, kopper, lys, maler bilder eller lager noe annet som ville passet inn i galleriet. 

Kriteriet er at det skal være håndlagd, og passe inn stilmessig med de andre produktene som selges fra nettsiden. 

Litt om oss. 

Galleri2b.no, er et nettgalleri. Hittil har vi solgt mest malerier, men nå skal vi utvide med flere produktkategorier. Grunnen til at vi utvider er økt etterspørselen etter håndlagde produkter av bærekraftige materialer. Forbrukeren har blitt mer opptatt av å handle lokalt, støtte små bedrifter og velge produkter som er miljøvennlige. I tillegg til nettgalleriet, har vi flere spennende planer for produktene som selges via vår nettside.

Har du produktene vi leter etter? 

send oss gjerne en mail galleri2b@gmail.com eller ring 97427588. 

vi gleder oss til å se bilder av det flotte og unike du lager.  

Tilbake til bloggen

10 kommentarer

Hei.

Kontakt oss på galleri2b@gmail.com

Bianca

Hei! Jeg maler bilder i akryl, har sålt en del og laget noen på bestillning. Har begynt og gjøre magneter och bokmerker også men ligger ikke oppe på instagram enda. Sjekke min instagram saras_colours ! I disse tider når det blir vanskeligt og ha utstilling så hvore det godt og få bli sedd på deres hjemmeside.
Den mailen du skrev att vi skal kontakte er ikke fullstendig.

Sara Arnerwik

Jeg vil gjerne selge maleri. jeg maler med akryl, olje og tegner jeg med tusj og blyant. Dere kan se på bildene på Facebook. Addis woldemeskel og aaht facebooksider

Addis

Hei, jeg vil gjerne være med. Jeg maler med olje/coldwax og akryl. Prøver meg nå også med bare olje. Dere kan se bildene mine på Instagram toha 6b eller @torhildart. Ser frem til å høre fra dere😀

Torhild Hangst

Hei
Jeg maler akrylmalerier, ta gjerne en titt i mitt nettgalleri www.toril-k.com

Toril Kristensen

Legg igjen en kommentar