Tonette Løkkebø

Les historien om Tonette og Bianca som startet galleri2b

Kunstner: Tonette Løkkebø

 

Skapelsen


Det hele startet med to damer, en pensel, et lerret og en drøm om å drive sin egen nettbutikk. Tonette Løkkebø har malt omtrent like lenge som hun har kunnet gå. Når Tonette var fire år tegnet hun en strek på veggen hjemme, og fra den dagen visste hun: "når jeg blir stor, skal jeg leve av denne tusjen og starte mitt eget nettgalleri". Hun tegnet, malte og øvde, med viten om at all denne øvingen skulle gi henne fisk og brød på bordet. NEI, ikke fisk, masse godteri ...!

Tonette begynner å studere markedsføring på Markedshøyskolen hvor hun møter meg, Bianca. Jeg har selv gått tegning form og farge, alltid vært kreativ og hatt en drøm om å drive min egen bedrift.

Årene går, og hver for oss tilegner vi oss kunnskap innenfor digital markedsføring og hvordan bygge nettsider. Ved siden av jobb som markedssjef maler Tonette malerier som hun selger i et galleri. Vi bestemmer oss for å møtes og diskutere oppstart av et nettgalleri. Mange kaffekopper (med to meters avstand) senere blir Galleri2b til.

Den som intet våger, intet vinner Vi er uredde og velger å satse. Bortsett fra meg, jeg er litt redd for spøkelser og løven i skapet, men det er irrelevant i forhold til å starte en bedrift. Når vi starter opp Galleri2b finner vi hverandres kvaliteter og deler arbeidsoppgaver etter hva vi liker å gjøre. I september 2020 begynner jeg å lage nettsiden og Tonette finner potensielle kunstnere som vi ønsker å ha med i galleriet. En drøm blir til virkelighet. Rett før jul er hjemmesiden oppe og går, med kunstnere og betalingsløsninger. Vi får den første bestillingen og knytter til oss flere kunstnere. Det å starte opp Galleri2b har vært spennende, morsomt og lærerikt for oss begge. Vi ser lyst på fremtiden og har mange spennende planer som vi ønsker å gjennomføre. Følg oss videre, anbefal oss til andre og kommenter gjerne dette innlegget.
 

Tonette Løkkebø


 Bianca Marie Nilsen 

 

 

Finn ditt favorittbilde 

 

Tilbake til bloggen

1 kommentar

Veldig kjekt å lese om dere. Tøft å satse og fint å følge siden deres 👍 Lykke til 🌺

Anita Steinset

Legg igjen en kommentar