afterwork/kundekveld på S4 Rooftop, onsdag 18. september

afterwork/kundekveld på S4 Rooftop, onsdag 18. september

Du er invitert til Afterwork 18. september på en av Oslos mest spektakulære takterrasser, S4 Rooftop! 

Vi gleder oss til en inspirerende kveld – bli med!

 

 

Junge & Co og Timelux inviterer kunder og entusiaster til en afterwork/kundekveld på S4 Rooftop, onsdag 18. september fra kl 17.00 til 20.00

Sammen med våre venner fra Bredal Belts, SMKR og Il Pantheon blir dette en kveld for deg som elsker klokker, livsstil, kunst og god drikke. Junge & Co har med et bredt sortiment fra Czapek & Cie, mens Timelux viser frem spennende second hand high luxury klokker.

Bredal Belts tar med stilige sneakers og belter, mens Il Pantheon presenterer høykvalitets klær og skreddersøm.

SMKR viser bærekraftige smykker med lab-diamanter.

Opplev kunstverk av Fru Bugge, Ronny Bank, Tarjei Krogh, og Stojan Minev, samt musikk fra NORWEGIALISM, en hybrid live/DJ-performance som garanterer topp stemning!

Junge & Co AS er en offisiell og ekslusiv norsk forhandler av eksklusive klokkemerker fra Sveits og Glasshütte. Vår visjon er å gi våre kunder enestående opplevelser innenfor en verden av horologiske underverker. Vi inviterer deg til å utforske verden av Bianchet, Gorilla, Ollech&Wajs, Speake Marin, Roger Dubuis, Franck Muller, Moritz Grossmann, Perrelet, Czapek & Cie og Cyrus hos Junge & Co.

Bredal Wild er en ledende forhandler av eksklusive belter og sneakers i Norge. Med fokus på den høyeste kvaliteten og ikke minst godkjent og ledende innenfor bærekraftig handel av eksotiske skinnprodukter.

 

Il Pantheon har 30 års erfaring med å levere det ypperste av kvalitet og kundeservice innenfor skreddersøm og high luxury klær. Hos oss får kunden unike valg for komfort og varighet.

 

SMKR er en total leverandør av smykker. Med hovedfokus på bærekraftige diamanter gir vi kundene mulighet til å velge den ypperste kvaliteten, med et nordisk design, til en veldig attraktiv pris

 

 

Ronny Bank " Jeg karikerer, parodierer og skildrer opplevelser og historier, og fletter det hele sammen med minner fra min egen barndom og samtiden vi lever i. Jeg leker med følelser som fremdeles vekker tanker hos meg, glemte minner, fantasiene og dagdrømmene jeg gikk rundt med som barn. Jeg leker med det barnet som fremdeles er igjen av meg, den opprinnelige meg, fra den gangen da jeg bare var en liten gutt." (Ronny Bank) 

 

 

Fru Bugge er en autodidakt kunstner som jobber med et urbant popart uttrykk. Gjerne ispedd litt street art. Fru Bugge lager både trykk og originalarbeider. Hun tar ofte ned plakater hun finner gatelangs og lager collager eller maler videre på disse. Mange av silketrykkene hennes er håndkolorert slik at hvert bilde blir ganske unikt. Felles for bildene hennes er at hun ønsker at bildene skal ha litt glam over seg, og at de gjerne skal ha litt «eye candy».

 

 

Stojan Minev er født i 1968. Han begynte å male og tegne i en alder av 7 år. Gjennom kunstnerskapet hans har han hatt en rekke separat- og gruppeutstillinger både i Norge og utenlands. Hovedtemaet i Minevs verk er den menneskelige kroppen som han uttrykker gjennom en ekspressiv stil. 

 

 

Tarjei Krogh har 25 års erfaring som fotograf og regnes som en av Norges ledende portrettfotografer. Med store oppdragsgivere som NRK, TV2, TV Norge og ledende merkevarer i Norge på kundelisten, har han satt sitt preg på norsk fotografi. Men Tarjei er ikke bare en fotograf - han er en historieforteller, en kreativ kraft med røtter dypt forankret i kunst og kultur. Oppveksten hans var omgitt av kreativitet, med en mor som var grafiker og kunstner, og en stefar som var en av ildsjelene bak den legendariske jazzklubben Club 7 i Oslo. Tarjei har alltid likt å utfordre kreativiteten og presse grenser i sitt virke. Etter seks års stille arbeid har han nå skapt en helt ny verden, en serie enestående motiver i sitt første "ikke-fotografiske" portfolio. 

Kim Castle og Stanley Cupid er to produsenter/djs med lang fartstid i bransjen og har spilt på de største scenene i Norge.Med sitt nye konsept NORWEGIALISM,dj´er de tracks fra sitt eget label Norwegian Giantsmed fokus på behagelige melodier og funky grooves,perfekt som loungemusikk eller hvis det virkelig skal ta av på dansegulvet "Hybrid Live/DJ performance"

 


 

S4 Rooftop bar. Stortingsgata 4, Oslo 
Fra kl 17.00 til 20.00
Vi gleder oss til å møte deg 
Tilbake til bloggen

1 kommentar

Det gleder jeg meg til 😃 Er det mulighet til å kjøpe kunst der også 🤑🤗

Knut Karlsen

Legg igjen en kommentar