Auksjon, alle pengene går til Leger uten grenser.

Auksjon, alle pengene går til Leger uten grenser.

Lavrans Borgen, auksjonerer bort maleriet "Resistens". Alle pengene går til Leger uten grenser - Vaksiner til U-land. 

Tross sin unge alder er Lavrans Borgen, en av våre mestselgende kunstnere. I tillegg til å male er Lavrans også samfunnsengasjert. Corona og vaksinering er noe Lavrans er opptatt av. 

Lavrans i Drammens Tidende. 

Det er flere som har lagt merke til Lavrans Borgen sine flotte malerier og hans samfunnsengasjement, blant annet Drammens tidende. Drammens tidende dro hjem til Lavrans, for å høre hva det er som gjør at en ung gutt på 18 år engasjerer seg angående vaksinering. Les artikkelen til DT her

 

Maleriet "Resistens" 

De unge kan føle seg fortapte i den tiden vi er inne i nå, og noen kan også føle på redsel. Når jeg tenker tilbake på min egen ungdomstid ville mitt største mareritt vært hvis utesteder og aktiviteter ble stengt ned. Dette er noe dagens unge har levd med de to siste årene.

Lavrans, ønsket å gjøre noe for å bidra i kampen mot smittespredning. Han, bestemte seg for å male et av sine mestselgende uttrykk og bruke avisutklipp angående pandemien som bakgrunn. Vi i Norge er heldige som har tilgang på både 1, 2 og 3 vaksiner. Men slik er det dessverre ikke i alle land. Derfor auksjoners "Resistens" bort og alle pengene som kommer inn går til Leger uten grenser, slik at folk i utviklingsland kan få vaksiner. 

Når du byr på maleriet støtter du en god sak, men sikrer deg også et originalt maleri av Lavrans Borgen. 

 

Slik deltar du i auksjonen 

Auksjonen foregår inne på vår facebookside og avsluttes søndag 9 januar kl 21.00. Du kan også sende et bud på sms til Bianca 97427588. Når du kommer inn på vår Facebookside, ser du innlegget angående auksjonen øverst på siden. I kommentarfeltet kan du se bud og legge inn ditt eget bud. Den som har det høyeste budet 9 januar, vinner maleriet Resistens. 

Besøk vår Facebookside for å delta i auksjonen

Takk for at du bidrar til å oppnå resistens i hele verden. Ditt bidrag kan virke lite, men for den som får vaksinen gjør det en stor forskjell.  

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar