Frakt

Frakt 

Kunden betaler frakt i tillegg til prisen for maleriet. Galleri2b benytter seg av posten, maleriet blir levert til kunden sitt nærmeste postkontor. Kunden får en hentemelding fra postkontoret. Fraktprisen variere etter størrelse og vekt på maleriet. For malerier over 120X100 cm må kunden kontakte oss for å avtale frakt. Vi sender ikke rammer med glass i posten. Du kan selv hente i Oslo og omegn. 

Leveringstid

Målet vårt er å sende maleriet dagen etter bestilling og vi ser at pengene er kommet inn på konto. Maleriene er forskjellige steder i landet etter som hvor kunstneren bor eller om de henger på en utstilling. Vi jobber med å merke alle maleriene med hvor i landet de er. Slik at kunden kan spare penger på frakt og hente maleriet selv. Noen av våre kunstnere kjører ut malerier til kunder i nærområdet. 

Har du valgt nettbankbetaling som betalingsmetode, blir ikke varene sendt før betalingen er bekreftet av vår bank. Dette skjer neste bankdag (virkedag) etter din betaling.

Leveringstid 3 til 7 dager 

Hente selv 

Noen av våre malerier henger utstilt på Oppsal senter. De ligger da i en samling #Oppsal senter". Du kan velge "hente selv" og spare penger på frakt. Dette forutsetter at maleriet er i nærheten av der du ønsker å hente. Det kan være at maleriet er på en utstiling eller er et annet sted i landet, men da vil du få beskjed om dette. Da sender vi maleriet mot at kunden betaler frakt. 

På Oppsal senter kan man hente maleriet direkte fra veggen. Når du har handlet et maleri som henger utstilt på Oppsal ringer du Bianca 97427588 eller sender en sms. Da vil du få instruksjoner om hvordan du tar med deg maleriet fra veggen på Oppsal. 

 

 

Spor pakken med sendingsnummer

 Du mottar en epost med sendingsnummer når vi sender maleriet ditt. Du kan selv spore pakken via Postens nettsider.